Oeps... Foutje
Oeps... Foutje

Ons huis in Arnultovice is centraal gelegen in het noordoosten van Tsjechië aan de rand van het nationaal park Kroknose, het Reuzengebergte.

In en rond het Reuzengebergte kunnen het hele jaar door allerlei activiteiten worden gedaan. Een wandeling kunt u al vanaf ons huis maken, achter het huis de berg op en je bent zo in een schitterende omgeving. Moutainbiken wordt steeds populairder, er zijn diverse routes uitgezet en ook worden er steeds meer recreatieve fietspaden aangelegd. Een bezoek aan de dierentuin in Dvur Kralove, karakterisstieke stadjes met hun markante pleinen met fontein en klokkentorens, een leuk terrasje voor een kopje koffie of een Tsjechisch bier(tje).
Skieën, snowboarden en langlaufen kunt u ook in het Reuzengebergte. Cerny Dul, Janske Lazne, Mlade Buky, Vrchlaby en Pec pod Snezkou zijn populaire skigebieden op korte afstand van het huis.

         

Klokkentoren in Hostinne             Stuwdam bij Dvur Kralove                     Rotsformaties                     een uitzicht in Adrspach

We hebben enkele tips voor u: