Oeps... Foutje
Oeps... Foutje

Het huis beschikt over een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een kinderspeelkamer en 2 toilets, geschikt voor 2 tot 8 personen.
De woning wordt verwarmt door een centraal verwarmingssysteem en er is draadloos internet WIFI. We hebben geprobeerd het zo comfortabel mogelijk in te richten voor een ontspannen verblijf.

De woonkamer is ingericht met twee bankjes, LCD tv met nederlandse zenders, DvD met surround systeem, elektrisch sfeerhaard, werktafel en bureautje en heeft een deur naar het terras.

In de open eetkeuken kunt u gezellig samen eten aan de tafel met hoekbank en stoelen. De keuken beschikt over een koelkast met diepvriesvak, vaatwasser, keramische kookplaten, griloven, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek etc.

 

Boven zijn vier slaapkamers; twee met een tweepersoons bed en twee met twee eenpersoonsbedden. De kamers hebben een thema; de vlinderkamer, de bloemenkamer, de maritieme kamer en de ouderkamer.

Dit is de Vlinderkamer met een tweepersooonsbed, nachtkastjes, leeslampjes en een legkast.

Er zijn twee badkamers in het huis, een boven en een beneden. De badkamer beneden heeft een douche, een ligbad, design radiator en een wastafel. Verder staat er een wasmachine en droger.

Het toilet beneden is in een afzonderlijke ruimte.

De bloemenkamer met twee eenpersoons bedden, leeslampjes, een tafeltje en een leg-/hangkast.
De badkamer boven heeft een douche, design radiator, toilet en wastafel.
 
De maritiem kamer met twee eenpersoons bedden, leeslampjes, nachtkastjes en een ladenkast
De ouder slaapkamer met tweepersoons bed, nachtkastjes, leeslampen, een leg-/hangkast en een zitje. Ook is er een campingbedje aanwezig.
 
In de recreatiekamer staat een tafelvoetbalspel, een snookertafel, dartbord, schoolbord en een kast met spelletjes en (kinder)boeken.
De tuin heeft een terras met tafel, stoelen, parasol en twee ligbedden, een vaste buitenbarbeque, een grote trampoline, zandbakje, voetbaldoel, duikelrek, vuurstookplaats en is geheel omheind.
 
 
Nieuw is een kinderspeel huisje